Rowena voelt zich gekleineerd door Jessie

Rowena voelt zich gekleineerd door Jessie

Na het centraal van vandaag, is Rowena erachter gekomen waarom ze zich aan Jessie irriteert. Ze besluit dit met Ruud te delen. De twee zitten achter de computer. Rowena vertelt dat ze van plan is om met Jessie te gaan praten. Ik merk dat er een bepaalde afstand tussen ons tweeën zit. Volgens Rowena praat Jessie vaak kleinerend tegen haar. Waar ik me niet prettig bij voel voegt ze eraan toe. Ik merk dat jij en Ruud ook op deze manier met elkaar praten en niet aardig tegen elkaar zijn. Ruud legt uit dat Jessie niet zijn vriend is. Als je neerbuigend praat naar mensen, zet je jezelf op een voetstuk legt hij verder uit. Rowena antwoordt dat te weten maar wijst Ruud erop dat hij vaak gemene grapjes maakt over Jessie. Ik heb gehoord dat Jessie gepest is vroeger en vermoedt dat hij daarom een masker draagt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 19:46

    Dan hoor ik net nog dat die truien van die niksnut Ruud worden getekend door Jacco!! Nou ja zeg, word je als koper mooi bedonderd door die goof en dan maar gillen dat hij zo hard werkt. Hij doet er verdikkie niks aan. Alles is gedaan door die Billy en Jacco en Jessie. Waardeloze niksnut is die Ruud, bah! En iedereen pikt het maar en niemand durft er wat van te zeggen behalve dan Cemal! Maar hij zou dat ook eens even tegen die niksnut zelf moeten zeggen!

  2. Pip at 18:22

    Best raar. Rowena’s gedrag word met de dag kinderlijker en dan vind zij het kleinerend als zij op die manier eord aangesproken. Het begint verwarrend te worden in Utopia. Ruud valt ook over het klrineren van Jessie, maar zelf is hij ronduit gemeen en laag naar Jessie. En hoogmoed/grootheidswaanzin….daar had hij zelf al een flinke hand van maar nu ist hem wel heel erg boven het hoofd gestegen

  3. scarlet at 15:56

    Nou, laat die Ruud eerst maar eens goed in de spiegel kijken! Zoals hij tegen Jessie praat en roddelt, dat is pas kleinerend, bah! Ik vind die Ruud echt een stoker en hij is gewoon enorm jaloers op Jessie! Geef mij Jessie maar, die is tenminste eerlijk en recht voor zijn raap en dat kan ik van de rest van de groep niet zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *