Een samenvatting van de Utopia markt van 27 november

Een samenvatting van de Utopia markt van 27 november

Vandaag was er een Utopia markt. In dit bericht omschrijven we hoe de dag verliep zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Toen de eerste gasten het terrein van de mini samenleving op kwamen werden ze hartelijk ontvangen door Ramona. Ze vertelt wat er zoal op de markt te doen is en wenst iedereen veel plezier. Le Luifel draaide weer overuren, het was er weer druk zoals we gewend zijn. Kevin, Gina en Cemal moesten hard werken om alle bestellingen gereed te maken.  Ondertussen hebben Gina en Kevin het over de plek van de merchandise en de muntverkoop. Volgens hen kan er nog het een en het ander veranderd worden aan de indeling. Verder is Rianne binnen bezig met pannenkoeken. En daar werd nog een wedstrijd georganiseerd, drie kandidaten proberen zo snel mogelijk allemaal drie pannenkoeken op te eten. De gelukkige winnaar wint een B&B-overnachting en vrijkaartjes voor Ramona’s anniversary op 2 december. Inmiddels is de markt afgelopen, wordt er opgeruimd en naar verwachting zal het geld worden geteld. Zullen de bewoners deze keer flink geld verdienen en uit de rode cijfers raken? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:31

    Hoe slecht is het verdeeld net het stukje van Gina en Jesse gelezen over het innen van stageld Gina was aan het woord.In de Luifel draait ze mee voor de friet en dan is ze ook nog bij de plek voor de merchendise.
    Is het niet mogenlijk om de luiwammesen mee telaten draaien en Jessi gaat me ook steeds meer tegenvallen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *