Voorbereidingen voor live in de loods vermoeien moeizaam

Voorbereidingen voor live in de loods vermoeien moeizaam

Vandaag staat het live in de loods concert op het programma. En dat betekend dat het voor de bewoners hard werken is. Zo moet de loods leeg wat niet helemaal even soepel ging. Ruud ergert zich als hij van de keuken naar de woonkamer loopt en zich stoot tegen een verplaatste bank. Als Ruud wat later met Romy een houten tafel door het deurgat probeert te krijgen, gaat dit niet zoals gewild. Ruud raakt geïrriteerd, loopt weg en dit wekt weer irritaties bij Rowena. Maar de twee praten het gelukkig al snel uit. En komen tot de conclusie dat het vervelend is dat ze in deze redelijk kleine ruimte moeilijk afstand van elkaar kunnen nemen. Verder wordt er nog aan de laatste puntjes op de i gewerkt. Vanavond zal het feest losbarsten, wordt het een succes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *