Boyd werkt ondanks dat het weekend is gewoon door

Boyd werkt ondanks dat het weekend is gewoon door

Momenteel is het weekend in Utopia, de ochtend is alweer bijna voorbij. Maar wat gebeurd(e) er allemaal? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Afgelopen avond hebben een aantal bewoners de loods al versierd met kerstversieringen. Kevin is in de ochtend al druk in de weer met het opvegen van restjes rommel en ook de rest van de woonkamer maakt hij schoon. Tegen Romy grapt hij dat de woonkamer afgezet moet worden met een lint, zodat niemand het meer vies kan maken. Niet veel later loopt Romy richting de stal om deze schoon te maken. Terwijl ze met de dieren praat, gaat ze aan het werk. Gisteren heeft Romy al aangegeven dat ze graag een onesie wil aanschaffen voor dit werk, zodat haar kleren niet meer stinken. Ook deze ochtend staat de geur haar duidelijk tegen en met een vies getrokken gezicht maakt ze de stal schoon. Al vroeg krijgen de bewoners bezoek in Utopia. Want Boyd heeft weer twee klanten op de planning staan. De twee heren lopen het terrein op en worden hartelijk ontvangen door Boyd. Samen met Billy drinken ze een kopje koffie en houden ze een gezellig praatje. En niet veel later gaat Boyd ondanks dat het weekend is aan het werk. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *