Het centraal van 8 december

Het centraal van 8 december

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en de bewoners zijn alweer bij elkaar geweest om wat te bespreken in een centraal. Hier lees je de besproken punten van 8 december terug.

Zodra iedereen zit stelt Ramona voor om maar gelijk te beginnen met de financiën. Jessie leest voor dat ze nog ongeveer 600 euro in de min staan. Tijdens het vorige centraal stonden ze 900 euro in de min voegt hij eraan toe. De belasting is hierin naar schatting al verrekent. Do neemt het woord en vertelt dat het erg goed gaat met de verkoop van de markt en kondigt morgen een ‘marktdag’ aan en vraagt of Billy en Romy de wensput willen versieren.Do wil ook nog van stro een slee maken waar Jacco als een kerstman op kan zitten. Rowena reageert dat ze dan extra hooibalen zal bestellen. Do zegt ook bezig te zijn met het regelen van winterkramen gemaakt van hout. De groep zou het erg leuk vinden als dit lukt. Gina laat daarna weten dat ze een SD-kaartje, mist waar foto’s van gasten op staan. Jessie antwoordt dat hij in de gym ligt, dus Victoria stelt voor dat iedereen gewoon het SD-kaartje mee terug de loods in neemt na het sporten. Ramona zegt dat zij degene is die de kostuums zal bestellen, voor haar kerststuk. Romy vraagt hoe laat ze vandaag gaan repeteren en Ramona weet te vertellen dat ze rond vier uur zullen beginnen. Nou dat was ‘m zegt Ramona als er verder geen punten meer zijn om te bespreken. Gina grapt dat dit waarschijnlijk het kortste centraal ooit is geweest. Wat zal er nog meer gebeuren in Utopia? We houden het in de gaten voor je!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *