Ruud en Boyd praten hun ruzie uit

Ruud en Boyd praten hun ruzie uit

Ruud en Boyd zitten samen op het rokersbankje en blikken terug op hun ruzie van gisteren.

Ruud legt uit dat de ruzie van afgelopen avond is ontstaan door een misverstand. Ik hoorde van Jessie dat jij over een jaar een ton op de bank en hoeren over de vloer wil hebben, maar dat het om een grap ging vertelde Jessie er niet meteen bij legt hij verder uit. Vervolgens besprak ik de situatie met Ramona. En even later kwam ik aanlopen en was ze al een hele heisa aan het maken voegt hij eraan toe. Daarom had ik niet eens de kans om naar je toe te komen, dan had het ook niet zo uit de hand hoeven lopen benadrukt hij. Nieuweling Boyd knikt met zijn hoofd en neemt Ruud niets kwalijk.En herhaalt nogmaals dat het slechts om een geintje ging en Ruud vindt dit ook helemaal geen probleem. Maar dat zei Jessie niet tegen mij verzekert hij. Daarna geeft Ruud toe dat de frustratie vooral werd veroorzaakt door Jessie zijn gedrag, omdat hij en ik elkaar simpelweg niet kunnen luchten of zien wanneer er alcohol in het spel is. Uiteindelijk geven de twee elkaar een stevige handdruk en is alles weer uitgesproken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 17:32

    Ach, waardeloze niksnut, geef toch niet altijd Jessie de schuld van alles. Alsmaar stoken bij anderen over die jongen! Kotsmisselijk van die waardeloze drol Ruud. Het wordt tijd dat die eens op de bank komt en naar huis wordt gestuurd. Komt daar voor de 2e keer en zeker omdat hij daar lekker kan niksnutten en gratis kost en inwoning heeft! Jessie is daar maar de pispaal van iedereen. Eerst Cees en nu is hij aan de beurt! Ze pakken altijd alleen die ze aandurven, kots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *