Ruud gaat kwaad verhaal halen bij Boyd en Bas in de kas

Ruud gaat kwaad verhaal halen bij Boyd en Bas in de kas

Ruud was vanmorgen niet bij de start van de actie van Boyd en Bas. En daar kreeg Ruud nogal wat commentaar op. Ruud werd daardoor boos en heeft zojuist besloten verhaal te halen bij de kas waar zijn twee mede bewoners 24 uur opgesloten zitten.

Boyd verweet Ruud namelijk dat hij helemaal niet zo’n dierenvriend is zoals hij zegt dat wel te zijn. Ruud lag namelijk nog te slapen toen Boyd en Bas zichzelf in de kas op lieten sluiten. Boyd liet Ruud duidelijk weten dat hij het niet vond kunnen wat Ruud op zijn beurt dus niet kon waarderen. En dat zit Ruud een aantal uur dwars. Hij besluit dan ook dit te gaan vertellen aan Boyd. Ruud vindt het belachelijk dat hij wordt neergezet alsof hij niets voor de dieren overheeft. Boyd heeft echter geen boodschap aan het verhaal van Ruud. Hij vindt het volledig terecht dat hij hem vanochtend heeft aangesproken op zijn gedrag. Ruud blijft chagrijnig rond de kas staan en is ook chagrijnig om het gedrag van Bas. Die blijft namelijk volledig op de achtergrond. Thanks man, dat je het voor me opneemt zegt hij dan ook tegen Bas. Wat later doet Ruud zijn verhaal bij Rowena en Romy. Hij zit nu in de kas, maar zit morgen gewoon weer plofkip te eten. Hypocriet voegt hij eraan toe. Ook laat Ruud weten dat hij zo boos is omdat het nu het einde van het jaar is en juist op dat moment in kwaad daglicht wordt gezet. Maar ik zal mijn gedrag niet veranderen. Aan dit soort spelletjes doe ik niet mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *