Utopia wordt omgetoverd naar een kerst paradijs

Utopia wordt omgetoverd naar een kerst paradijs

Ook in Utopia is het bijna kerst en dat betekend dat de boel versierd moet worden. Afgelopen avond werd de mini samenleving omgetoverd naar een kerst sfeer. De kerstboom, kerstkransen en andere kerstversieringen worden naar de woonkamer gesleept en uit de dozen gehaald. Tijdens het versieren zit de sfeer er goed in en op zijn Utopiaans wordt er luid gekibbeld en gezongen met elkaar. Maar vooral de vrouwen en Kevin zijn druk in de weer, terwijl de andere mannen mannen vooral kritiek op de versieringen leveren. Zo vindt Jessie de lichtjes vreselijk en maakt Ruud in bed een plan om in de nacht alle versieringen weer stiekem weg te halen. Gelukkig overtuigt Rowena Ruud om dit niet te doen. Dat de mannen niet meehelpen blijft natuurlijk niet onopgemerkt bij de dames. Romy merkt op dat degene die niet hebben geholpen vandaag, morgen het buitenterrein moeten versieren. Op haar beurt zal ze dan een stoeltje neerzetten om toe te kijken grapt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *