Volgens Romy krijgt Cemal een grote mond door de Utopiaan van het jaar verkiezing

Volgens Romy krijgt Cemal een grote mond door de Utopiaan van het jaar verkiezing

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo kwam de Utopiaan van het jaar verkiezing weer ter sprake. Dit keer omschrijven we een gesprek tussen Romy en Cemal.

Romy vindt dat Cemal namelijk een grote mond krijgt nu deze verkiezing eraan zit te komen. Eerder had Cemal al een discussie met Do over de Utopiaan van het jaar verkiezing. En wat later sprak hij ook Rowena aan op haar gedrag. Hij vindt het belangrijk dat hij de motivatie weet van iedereen die Utopiaan van het Jaar wil worden en is druk bezig met al zijn mede bewoners te ondervragen. Echter laat Romy weten dat hij een stapje terug zou moeten doen. Volgens haar zijn de mensen niet gewend om zo direct aangesproken te worden. Op die manier krijgen ze het gevoel dat ze in de gaten worden gehouden. Het kan gewoon wat subtieler voegt ze eraan toe. Maar ondanks dat vind ik je wel heel aantrekkelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *