Billy krijgt een verrassing tijdens haar bezoek

Billy krijgt een verrassing tijdens haar bezoek

Billy heeft bezoek waar we zojuist al over schreven. Haar moeder en zus zijn een paar uur in Utopia. Terwijl ze met haar gezelschap van het zonnetje geniet krijgt ze een verrassing. Haar goede vriendin stapt namelijk naar binnen maar dat heeft ze niet door. En terwijl Billy nog steeds met haar moeder en zus aan het kletsen is heeft ze nog altijd geen idee dat haar goede vriendin met haar twee kinderen haar kant op komt lopen. Als Billy dan toch omkijkt heeft ze niet door dat het háár vriendin is. He, wie loopt daar, met kinderen zegt Billy. Kijk nou eens goed de moeder van Billy. Op dat moment herkent Billy haar vriendin en rent ze op haar af. Er wordt geknuffeld en de tranen rollen over Billy’s wangen. Nu kan ze nòg meer genieten van haar bezoek. Billy haar dag kan nu echt niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:32

    Een goede vriendin zegt ook waar het op staat, dus ik hoop dat ze ook aan Billy vertelt hoe ze zich gedraagt in haar emoties, naar Jessie en anderen. Tenzij…die vriendin dat niet ziet…en misschien net als Billy is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *