Cemal stoort zich aan de non-verbale communicatie van Romy

Cemal stoort zich aan de non-verbale communicatie van Romy

Tijdens Utopia markt van gisteren stond Cemal met verschillende vrouwen te praten. Romy zag dit, maar ze schonk geen aandacht aan. Cemal voelt dit anders. Volgens hem zegt Romy niks over het feit dat hij met verschillende vrouwen stond te kletsen, maar haar gedrag liet zien dat ze het er totaal niet mee eens was. Afgelopen avond bespraken de twee dit voorval nog eens door in de caravan.

Als de twee samen in bed liggen begint Cemal erover. Romy vindt dit oneerlijk omdat ze helemaal geen jaloerse gevoelens heeft en ze het gevoel krijgt dat Cemal nu opzoek is naar ruzie. Cemal antwoordt dat hij aan Romy’s non-verbale communicatie kon merken dat zij toch echt wel jaloers was. En heeft het gevoel dat hij continu in de gaten wordt gehouden en dit vindt hij vervelend. Ik ben er al aan gewend dat jij altijd aandacht zoekt bij andere vrouwen gaat Romy verder. Ook geeft ze aan dat ze het hier eerder wel moeilijk mee had maar tegenwoordig is dit niet meer zo. Het boeit me helemaal geen drol vervolgd ze gefrustreerd. De discussie gaat nog een lange tijd door en uiteindelijk besluiten de twee te gaan slapen en de discussie op een ander moment af te maken. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *