Het centraal van 13 maart

Het centraal van 13 maart

De bewoners hebben van alles besproken in het centraal. Wat is er naast het gedoe rondom de boodschappen nog meer besproken? Dat lees je hier terug.

Jessie begint met de financiën. En vertelt dat de minimalisten op dit moment erg goed verdienen, dit komt voornamelijk door de horen, zien, zwijgen shirts. Ze staan nu dan ook op 837 euro winst in deze maand. De ondernemers hebben deze maand 10.500 euro winst behaald. Ook vertelt Jessie dat hij ermee bezig is om de boekhouding digitaal te maken. Hierdoor zullen de bewoners meer inzicht krijgen in wat er binnenkomt en wat er uit gaat. We gaan met een schone lei beginnen voegt hij eraan toe. Dan neemt Kevin het woord over om het over de evenementen te hebben. Hij vertelt dat de kaartverkoop van Ladies & Gents markt op twee april, al goed loopt. Ramona oppert vervolgens om voor deze markt om een modeshow te organiseren. Niet iedereen staat hier helemaal achter maar Kevin laat weten dat ze hierover verder gaan praten. Dan wordt het volgende punt besproken, namelijk wie de rondleiding zal geven. Bas heeft dit de afgelopen markt gedaan en heeft ondervonden dat het niet helemaal zijn ding is. Cemal biedt zich aan om de rondleiding van hem over te nemen. Ook de andere evenementen worden door de Kevin besproken, waaronder zijn eigen evenement Dance With Me.

Dan is het tijd om over de merchandise te praten. Zo vertelt Billy dat ze het heel druk heeft met haar kleding en daarom veel in het atelier is. Jeroen begint over zijn plantenbakken en Ramona geeft aan dat ze vanmiddag een presentatie zal geven over iets nieuws voor de kledinglijn. Ook René wil graag nog iets zeggen. Samen met Bas gaat hij natuurmeubels maken en deze zullen ook verkocht worden. Romy is ook nog met iets nieuws bezig. Ze wil bikini’s gaan verkopen en zal vandaag aan de slag gaan met de haarbandjes. Als laatste doen de bewoners een persoonlijk rondje en iedereen vertelt waar hij of zij mee bezig is. Rob is als eerste aan de beurt en haalt er een briefje bij en begint met voorlezen. In de brief staat dat hij twijfelt of hij wel op zijn plek is bij de ondernemers omdat de manier van ondernemen anders is dan hij gewend is. Daarom stapt hij per direct over naar de minimalisten. Hij beargumenteert zijn keuze met een aantal redenen en benoemt dat hij altijd zal blijven ondernemen. Nadat de bewoners hun mening hierover hebben gegeven en een aantal zakelijke punten hebben besproken gaan ze verder met het rondje. Jessie zegt dat hij erg blij is met de verzoeningscommissie en dat hij en Boyd, omdat de markt is vrijgegeven de tattoo inkt broeken toch in de verkoop hebben gegooid. Boyd oppert vervolgens dat hij vaak heeft gehoord dat er behoefte is aan een nieuwe gym. Omdat hier geen budget voor is stelt hij voor om hier een evenement voor te organiseren. Billy onderbreekt de discussie die hieruit ontstaat omdat zij het onzin vindt dat er aan een nieuwe sportschool gedacht wordt aangezien zij en Ramona geen vaste slaapplek hebben. Als reactie hierop heeft René het idee om een plan te maken en daarin de prioriteiten op een rijtje te zetten. De bewoners discussiëren nog even door maar sluiten daarna het centraal af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *