Ramona blijft voorlopig nog in Utopia

Ramona blijft voorlopig nog in Utopia

Tijdens het persoonlijke rondje aan het eind van het centraal van vandaag (waar we nog op terug komen) neemt Ramona het woord. Ze heeft de laatste tijd van veel mensen de vraag gehad wat zij nog wil doen in Utopia. Ze woont nu al langer dan 15 maanden in het Utopia en sommige mensen vragen zich daarom af of zij haar avontuur niet buiten de poorten zou willen voortzetten. Verschrikt kijken haar bewoners op. Billy en Romy hadden deze speech niet aan zien komen. Denkt Ramona erover na om naar huis te gaan? Al snel wordt het duidelijk dat Ramona nog helemaal niet klaar is met Utopia en daarom ook nog niet naar huis zal gaan. Wel wil ze de groep graag vertellen over haar nieuwe doel. Ik ben inmiddels al 50 kilo afgevallen, maar mijn streefgewicht van 85 kilo is nog niet bereikt. In Utopia wil ik nog door bikkelen tot deze 85 kilo, omdat ik dan in totaal 65 kilo ben afgevallen. En als ik dit gewicht bereikt heb wil ik bovendien operaties ondergaan, om zo overtollig vel te laten verwijderen. De groep reageert opgelucht en trots. Ze zijn blij dat  Ramona nog even in Utopia blijft en vinden het knap dat zij de strijd tegen de kilo’s voorlopig nog niet opgeeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:44

    Ramona, nu wordt het toch echt tijd om naar huis te gaan. En je moet eerst maar eens discipline zien te krijgen wat het eten en snaaien betreft . En dat gaat jou zo ie zo niet lukken. Je had allang je streef gewicht kunnen hebben bereikt .Die operaties krijg je pas als je een jaar lang je zelf bewezen hebt.

  2. Jans at 15:22

    Precies wat een onzin Ramona ze zoekt zeker een sponsor? ga lekker thuis door met je dieet heb haar lang genoeg gezien Genoeg is genoeg

  3. Elisabeth at 13:17

    Als je je streefgewicht hebt bereikt, moet je bewijzen dat je minimaal een jaar op dit gewicht kunt blijven voordat een arts overweegt om tot een operatie over te gaan. Gaat Utopia de kosten dan betalen? Bestaat Utopia dan nog wel?

  4. Marja at 10:48

    Die operaties doe je maar als je weer thuis bent en kunt laten zien dat je het kan volhouden om op gewicht te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *