Ramona is meer met haar uiterlijk bezig naar haar date met René

Ramona is meer met haar uiterlijk bezig naar haar date met René

Wat gebeurd er nog meer op deze zonnige zaterdag in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vanochtend besloot Ramona om buiten te sporten, het is immers mooi weer. Binnen sporten is echt zonde vandaag zegt ze enthousiast als ze aan de slag gaat. Na het sporten ging ze aan de slag om een verrassing voor Romy te plannen. Aanstaande dinsdag woont ze namelijk al een jaar in Utopia en dat moet gevierd worden. Ramona wil daarom iets leuks organiseren en een kapper laten komen om Romy in het zonnetje te zetten. Hiervoor overlegt ze stiekem met de andere bewoners om te vragen of iedereen een bijdrage wil leveren. Verder bespreken Jeroen, Rob, Jessie en Jacco de date van Ramona en René. Het valt hen op dat Ramona meer met haar uiterlijk bezig is, sinds haar date met René. Ook de slaapplaats komt ter sprake. Het drietal denkt dat ze nu weer boven slaapt, zodat ze dichter bij René is. Ik zie het wel gebeuren tussen Ramona en René, Ramona durft het gewoon niet toe te geven grapt Jacco. Demi en Fay hebben hun eerste nacht op de vide erop zitten. Maar zijn er wel over uit dat ze nog moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Zo worden ze ‘s nachts namelijk wakker gehouden door een snurkende Kevin. Gelukkig kunnen ze nu nog even bijkomen in het heerlijke zonnetje. Wat zal deze mooie dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jans at 15:47

    het zonnetje schijnt dan meer hormonen en testosteron in de lucht benieuwd of het wat word tussen die 2 geheel ander type dan Bas waar ze zo vol van was dus wie weet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *