Romy en Billy zullen een hoofdrol spelen in de nieuwe voorstelling van Ramona

Romy en Billy zullen een hoofdrol spelen in de nieuwe voorstelling van Ramona

Een nieuwe dag is aangebroken. Billy, Ramona en Romy hebben een gesprek gehad over theater. De drie zijn bezig met het uitvoeren van een nieuw plan.

Want de afgelopen tijd heeft Ramona zich veel bezig gehouden met ondernemen en ze vindt het nu wel weer tijd om iets met theater te doen. Eerder heeft ze al aangegeven dat ze een cabaretshow wil neerzetten en daarom gaat ze met  Billy en Romy zitten om over een nieuw idee te praten. Eind april wil Ramona namelijk een voorstelling geven met haar twee mede bewoners. De voorstelling gaat “Er was eens…” heten en is een combinatie van verschillende sprookjes waar vrouwen de hoofdrol in spelen. Wat gaaf! reageert Billy enthousiast, terwijl ze blij in haar handen klapt. Ook op Romy’s gezicht is een glimlach te zien. Het is ook weer tijd voor een beetje theater voegt ze eraan toe. We zijn erg benieuwd naar de uitvoering hiervan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *