Romy stopt haar hoofd in een koeienvlaai

Romy stopt haar hoofd in een koeienvlaai

Nog een verrassing voor Romy die haar twaalf maanden jubileum vandaag viert. Ramona en Kevin hebben een leuke speurtocht voor haar bedacht. Ze moet verschillende opdrachten doen en uiteindelijk krijgt ze nog een cadeau…

Romy doet al enige tijd de koeien. En ze is dan niet echt vies van een beetje koeienpoep. Daarom krijgt ze als opdracht om haar hoofd in een koeienvlaai te drukken. Romy is wel bereid om alles voor haar cadeau te doen en gaat ijverig op zoek naar een verse koeienvlaai waar ze haar gezicht in kan duwen. Nadat ze de opdracht onder luid gejuich van de anderen de heeft voltooid, moet ze  twee minuten lang in haar ondergoed in het ijskoude water van het zwembad zwemmen. En daarna is het tijd voor de laatste opdracht. Namelijk twee minuten mediteren in de kas zonder te praten. Wat voor Romy die graag praat best moeilijk zal zijn. Vastberaden gaat ze zitten in de kas en na twee minuten die eeuwenlang voor haar lijken te duren, is het eindelijk tijd om op de vide op zoek te gaan naar haar cadeau. Romy krijgt van de bewoners een gloednieuw paar sneakers. Zodra ze haar cadeau ziet, rollen er tranen van vreugde over de ogen uiteraard van blijdschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *