Romy zit twaalf maanden in Utopia!

Romy zit twaalf maanden in Utopia!

Een nieuwe dag is begonnen dus tijd voor nieuw nieuws uit Utopia! Vandaag zit Romy alweer twaalf maanden in Utopia en Billy is dat niet vergeten. Ze hing dan ook een felicitatie op voor haar mede bewoner. Maar wat is er deze ochtend nog meer gebeurd? Dat lees je in deze samenvatting.

De ondernemers hebben een korte ondernemersvergadering gehad. Echter was de groep niet compleet. De twee nieuwste leden Jacco en Karin hebben zich niet bij de bespreking gevoegd. Toch gaat de vergadering van start en vertellen de ondernemers waar ze op dit moment mee bezig zijn. Zo zijn Boyd en Jessie van plan om de boot te verhuren als een exclusieve B&B, die ook roomservice levert. Ondertussen slentert een slaperige Karin de loods in om een bakje koffie voor zichzelf te zetten. Verder heeft Bas post van het thuisfront gehad. Deze neemt hij door op de bank, enthousiast laat hij een aantal brieven en foto’s zien. Na de ondernemersvergadering gaan Jeroen en Boyd met Rob richting de gym. Tijd om aan hun workout te beginnen. Wat gaat er op deze zonnige dag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 17:39

    De boot verhuren? Exclusief met room service. Hoe willen ze dat gaan doen.ik zie die 2 lummels echt niet zelf de B en B runnen. Daar worden denk ik de andere bewoners voor geronseld. Want die 2 eikels zijn natuurlijk al de directie .Ik hoop echt dat niemand het voor ze gaat doen. Bovendien mag die boot eerst wel goed gereinigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *