Vannacht werden er wat grappen uitgehaald in Utopia

Vannacht werden er wat grappen uitgehaald in Utopia

Nog even een terugblik op afgelopen avond. Het was vrij rustig maar midden in de nacht kwam hier toch verandering in. Er liep namelijk een wekker af.

En Ramona werd hier als eerste wakker van, wat is dit nou weer vraagt ze zich verbaasd af. René wordt niet veel later ook wakker en gaat op onderzoek uit. Binnen enkele seconden vindt hij de wekker in een kussensloop en slaat hij de batterijen eruit. Vervolgens gaat hij weer op bed liggen maar lang duurt zijn nachtrust niet. Om half vijf stapt hij alweer uit bed en hult hij zich in een joggingpak. Vervolgens loopt hij richting de boot van Jessie en onderweg raapt hij wat munitie op van de grond. Vervolgens gooit hij kleine steentjes richting het schip van de dader. Jessie schrikt wakker, kleedt zich aan en klimt naar buiten. Ondertussen kijkt René lachend toe vanaf de rokersbank. Wat later ontmoeten de twee elkaar in de loods en geven ze elkaar een high five. Vervolgens zoeken de twee voldaan hun eigen bedje weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *