Victoria presenteert de verzoeningscommissie aan de groep

Victoria presenteert de verzoeningscommissie aan de groep

We schreven er eerder al over, de verzoeningscommissie verzonnen door Victoria. Ze besprak het al met een aantal bewoners en vandaag besluit ze het aan de gehele groep te presenteren.

Wanneer alle bewoners op de banken hebben plaatsgenomen, gaat Victoria voor de groep staan. Ze vertelt dat er zo nu en dan zakelijk conflicten ontstaan tussen de bewoners en niet iedereen kan privé en zakelijk gescheiden houden. Voor deze situaties wil ik de verzoeningscommissie in het leven roepen. Deze commissie zal uit drie personen bestaan die zullen bemiddelen tussen de twee partijen die een zakelijk conflict hebben. Op deze manier kunnen onderlinge problemen door een onafhankelijk adviesorgaan worden opgelost zonder vriendjespolitiek legt ze verder uit. Alle bewoners mogen zich verkiesbaar stellen en de geïnteresseerden zullen een presentatie moeten geven over waarom zij een geschikte kandidaat zijn. Deze presentaties vinden vrijdagochtend plaats en uiteindelijk zal de groep unaniem beslissen wie de drie commissieleden worden voegt ze eraan toe. De bewoners zijn enthousiast en zijn van mening dat Utopia 4.0 op sociaal gebied wel wat verbetering kan gebruiken. In het verleden stapten de bewoners al vaak met hun problemen op Victoria af en op deze manier hoopt ze dat de bewoners het zelf gaan proberen op te lossen. Ze benadrukt daarom dat ze zichzelf niet verkiesbaar stelt. Maar René, Billy, Boyd, Romy, Karin, Rob, Jeroen, Ramona, Cemal en Jessie steken wel hun hand omhoog.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *