Bezoek voor Kevin in Utopia

Bezoek voor Kevin in Utopia

Het is een leuke dag voor Kevin. Hij heeft namelijk bezoek!  Zijn vrienden komen gezellig even langs. Na het centraal van vandaag is het bijna zover. Kevin loopt vrolijk rond en heeft erg veel zin om zijn vrienden weer te zien. Samen met Romy staat hij voor de poort te wachten tot deze open gaat. Als de deuren zich openen rent Kevin op zijn vrienden af en vliegt ze om de nek. Nadat hij iedereen een dikke knuffel heeft gegeven is het tijd voor hem en zijn vrienden om bij te kletsen. Lekker in het zonnetje onder het genot van een drankje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *