X

Billy en Ramona zijn klaar met de spanning rondom de stemronde

Overmorgen is de stemronde, dan mogen alle vijftien bewoners weer drie stemmen verdelen en de grote vraag is natuurlijk welke bewoners er in de gevarenzone belanden. De spanning in de loods is inmiddels om te snijden en Billy en Ramona zijn daar helemaal klaar mee. De twee vinden de gespannen sfeer in de loods erg ongemakkelijk en zij kunnen niet wachten tot de rust is wedergekeerd. Het is gewoon niet meer leuk dat het de sfeer zo ongelooflijk bepaalt legt Billy uit. En beiden geven toe dat ze niet per se met iedereen vrienden hoeft te zijn, maar de manier waarop sommige bewoners met elkaar omgaan, vinden ze ongelooflijk. Het komt natuurlijk wel voor dat bewoners elkaar niet mogen. Maar het was niet zo dat ze teams gingen vormen om elkaar kapot te maken voegt Ramona eraan toe. Zij en Billy vinden het erg heftig wat er allemaal gebeurt en laatstgenoemde beschrijft het zelfs aal intimiderend.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Reacties (3)

  • Mijn mening is dat wij kijkers nou eens moge beslissen wie op de bank komen en wie daarna utopia mag verlaten ,ze en jullie moeten het van ons kijkers hebben ,dat zou eerlijk zijn ,wie is het met mij eens ,

  • zij hebben daar zelf aan mee gedaan onder leiding van jessie en boyd, want die bepaalde war er uit moet

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings