Hoe populair zijn Demi en Fay?

Hoe populair zijn Demi en Fay?

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekend dat het weer tijd is voor een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Ook dit keer zien we Jacco op plek één staan. Jessie lijkt ondanks zijn eerdere publieksstem toch wel populair want hem zien we op plek twee. Bas sluit de top drie af.  Beau is nog niet in de peiling meegenomen. Demi en Fay wel. Fay is het minst populair en haar zus zien we terug op plek twaalf. Bekijk de rest van de uitslag hieronder, ben je het ermee eens?

1. Jacco – 24,80%
2. Jessie – 19,24%
3. Bas – 17,83%
4. Karin – 8,82%
5. Kevin – 7,23%
6. Boyd – 5,20%
7. Jeroen – 3,92%
8. René – 3,37%
9. Cemal – 2,18%
10. Rob – 1,81%
11. Ramona – 1,67%
12. Demi – 1,10%
13. Romy 1,02%
14. Billy – 0,99%
15. Fay – 0,80%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Anneke at 00:28

  Nu snap ik niets meer van de zgn populariteit poule. Jesse op 2? Terwijl ik constant negatieve commentaren lees. Ik had gehoopt dat men het lef had gehad om hen weg te sturen.

 2. Patrick at 17:13

  Die jessie had er gewoon uit gemoeten. En billy is er in gekomen door een joker. Maar alles met een joker is maar 2 maanden geldig. Waarom is zij ook naar die 2 maanden niet weer weg gestuurd dan. Vreemd allemaal. Regels zijn regels weg met billy.

 3. Ineke groninger at 13:10

  Jessie moet echt weg uit Utopia., past niet meer in de groep. Vooral met Boyd samen zijn het 2 zeer vervelend mannetjes. Kletsen altijd over anderen, maar wijzen altijd naar anderen, dat die dat doen.
  Zolang Jessie blijft, verandert Utopia niet in de gezelige inwoners, die er 2 jaar geleden waren.
  Gooi Jesse er zo wie zo uit, maar jullie als regie beslissen toch altijd, die eruit gaat 😂😂

 4. annelies at 12:21

  volgens mij klopt het al een hele tijd niet, hoe zij aan de cijfers komen is mij een raadsel of de familie en vrienden van jessie zitten maar te klikken

 5. Druif at 12:11

  Jessy staat veel te hoog , ik kan betere mensen op die plaats zetten. BV Kevin , die blijft haast altijd positief , weet niet of hij veel dingen doet daar maar hij beïnvloed de sfeer in iedergeval niet negatief. Dat is al heel veel waard daar , en met de juiste mensen is er denk ik veel uit te halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *