Jeroen is ervan overtuigd dat hij recht heeft op een vergoeding

Jeroen is ervan overtuigd dat hij recht heeft op een vergoeding

Jeroen zijn geld kwam te laat binnen om nog mee te kunnen tellen bij vorige maand, waardoor hij nu zijn bonus misloopt. Hier is hij het natuurlijk niet mee eens en probeert nu een mogelijkheid te vinden om toch zakgeld te kunnen krijgen. Samen met Rob loopt hij daarom over het terrein om zijn hart te luchten.

Ik confronteer hem gewoon met zijn eigen berekening begint Jeroen. Volgens hem zou de laatste betaling van Jessies sale ook te laat binnen zijn en die zou wel meetellen met deze maand. Het  argument van hem was het feit dat hij een betalingsbewijs heeft ontvangen. Dus als ik aan mijn klant een betalingsbewijs vraag, dan heb ik dat toch ook? vroeg ik toen. Jessie bevestigde dit voegt hij eraan toe. Ik heb dan dus wel mijn target gehaald en zou een bonus moeten ontvangen van achthonderd euro. F*ck you, ik heb het wel gehaald vervolgd hij boos. Rob die alles aanhoort, vraagt zich af of Jeroen zich nu niet genaaid voelt door Jessie. Ik snap niet waarom Jessie je daar niet mee heeft geholpen. Jeroen denkt dat wel te weten. Ik steel nou van iedereen honderd euro bonus. Het moet nu over 5 personen verdeeld worden, in plaats van 4, omdat ik wél mijn target heb gehaald. Nu hopen dat mijn klant een betalingsbewijs kan sturen mompelt hij. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:26

    Ja idd , vanaf vandaag gaan de heren vakantie vieren. Waarom dan toch wel nog even de financiering doen. Om zichzelf nog even een flinke bonus te geven? En Jeroen moet gewoon zijn deel krijgen.

  2. Jans at 18:06

    ik hoop jeroen de betalings nota krijg te zien en trouwens boyd en jessie zijn toch vanaf vandaag gestopt? raar hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *