Jessie is “uitgedate” met Billy

Jessie is “uitgedate” met Billy

Billy heeft een paar dagen geleden Jessie op date gevraagd.  Jessie was toen al niet erg enthousiast, maar heeft uiteindelijk toegezegd zolang Billy maar zou betalen. Vandaag kwam hij erachter dat er meerdere mensen in het complot zitten en dat schiet bij hem in het verkeerde keelgat. Tegen Beau, die Billy hielp met het organiseren van de date, vertelt Jessie dat hij verdrietig wordt van wat er gebeurt. Iedereen weet dat ik echt niet van dit soort dingen hou, dus ik vind het vervelend dat dit gebeurt voegt hij eraan toe. Niet veel later krijgt ook Billy in de gaten wat er speelt en gaat ze naar Jessie toe om het te bespreken. Billy probeert vervolgens uit te leggen dat ze wat leuks wilde organiseren en dat het niet haar bedoeling was dat iedereen zich er mee bemoeide. Maar Jessie staat niet open voor enige uitleg. En laat weten geen zin te hebben in de situatie. Ik ben uitgedate voegt hij eraan toe. Billy voelt zich hierdoor gepasseerd en laat weten dat zij er ook geen zin meer in heeft. Rot op met je date, ik slaap vanavond wel op de vide zegt ze kwaad terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Jans at 14:28

  begrijp niet ze er niet worden uit gezet ze verpesten steeds de sfeer in utopia
  word echt vervelend geeft ook een rede om minder te kijken

  • marian at 17:24

   Helemaal mee eens, de lol is er voor mij ook af! Billy is een stookster,egoïst en onsympathiek figuur

   Kunnen ze in Utopia deze mails ook lezen? Ik hoop van wel.

 2. Else at 13:27

  Je wordt niet goed van die twee, bah. Allebei eruit en laat ze maar buiten de poort hun vetes uitvechten, en doorgaan met hun gedrag van aantrekken en afstoten!

  Weet je hoe dat genoemd wordt in de psychologie? ”Het spelletje verkrachtertje spelen” , aantrekken en afstoten.

  • vijfde dimensie at 06:38

   ze wil jessie niet kwijt en doet alles om het hem naar de zin te maken . dit gaat nooit werken. dit is geen liefde. dit is echt zielig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *