Jessie laat heel zijn arm vol tatoeëren

Jessie laat heel zijn arm vol tatoeëren

Een tijd terug liet Jessie zijn allereerste tatoeage zetten door mede bewoner Boyd. Hij liet een grote roos op zijn arm zetten met daarbij de namen van zijn ouders. Maar daar blijft het niet bij want Jessie besluit vandaag nog een tatoeage te zetten. Hij besluit zelfs voor een sleeve te gaan. Dat is een tatoeage die en groot deel van, of de hele arm bedekt. Als Boyd de tattoo shop klaar heeft gemaakt neemt Jessie met ontbloot bovenlijf plaats voor hem. Billy kijkt toe terwijl Boyd een schets op Jessie zijn arm maakt. Ik hoop dat het niet zoveel pijn gaat doen zegt Jessie tegen zijn ex. Als de schets van Jessie’s sleeve af is, loopt hij er trots mee van door de loods. Nadat een aantal bewoners hebben gezegd dat ze het ontwerp erg mooi vinden is het voor Boyd tijd om aan de slag te gaan en worden de eerste lijnen gezet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 05:35

    Ik heb het vaker gezien in Utopia ook in 1.0 of 2.0 in een opwelling een tatoo zetten. Zo stom zeker als het niet gaat om een kleine tatoo die je kan verstoppen in je bh of sokken.
    Ik als moeder van 3 jong volwassen zou niet zo blij worden van zo’n besluit. Er wordt in Utopia wel heel makkelijk over gedaan en dat stuit me toch wel op mijn borst.
    Zo’n beslissing kan je hele leven beïnvloeden. Wat je nu mooi vindt kun je over 2 jaar een stom ding vinden en dan?? Ik vind het ook stom van Boyd hij had Jessie eerst een week moeten laten nadenken over dit besluit.
    Ik hoop dat Utopia dit soort dingen niet meer uit gaat zenden. En wordt zo makkelijk mee omgesprongen met tatoeëren…

  2. Else at 20:44

    Nou, dan staat Jessie er voor de rest van zijn leven gekleurd op! pfffff!
    Of zou hij zoveel gaan verdienen dat hij dit later weer ongedaan kan laten maken voor heel veel geld…
    zie ik niet gauw gebeuren.

  3. Margriet at 18:17

    Volgens mij is het een opwelling van Jessy,en krijgt hij er over een tijdje heel veel spijt van. Maar ja dat is dan jAmmer voor de sukkel. En is bang dat het pijn doet. Wat een watje is het toch..Een big looser dat is ie .

  4. maria at 16:34

    Jessie is enorm kleinzerig.Jankt als het ware om elk pijntje.Wat moet die jongen nog veel leren.Ze zeggen weleens vrouwen hebben een hogere pijngrens dan mannen.klopt.Ben al 10 keer geopereerd en zeer pijnlijke en ernstige operaties .Maar klaag niet zo als jessie nu doet of om iets anders doet.Echt een mietje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *