Jessie praat met Romy over de vieze spelletjes die Rob en Jeroen spelen

Jessie praat met Romy over de vieze spelletjes die Rob en Jeroen spelen

De aankomende stemronde houden de gemoederen flink bezig in Utopia. Zo heeft Jessie in de gaten dat Rob, Jeroen en René bezig zijn met een plannetje en hij houdt er dan ook rekening mee dat hij veel stemmen van de drie zal krijgen. Met Romy bespreekt hik zijn angst om op de bank te komen. Hij vreest dat de nieuwe Utopiaan, die uiteindelijk mag beslissen wie er naar huis gaat zal vallen voor het charmeoffensief van Rob en Jeroen. Volgens Romy hoeft Jessie zich geen zorgen te maken. Gewoon jezelf blijven en op het beste hopen adviseert ze hem. Het zijn vieze spelletjes van Jeroen en Rob gaat Jessie verder. Het liefst ziet de hij zowel Rob als Jeroen vertrekken. Denk jij dat Jessie daadwerkelijk een grote kans maakt dat hij Utopia moet verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. annelies at 23:27

  hij heeft de zelfde spelletjes ook gedaan wat loopt hij te zeuren, het wordt tijd dat hij weg gaat met zijn liegen en bedriegen

 2. anneke at 17:22

  Wat doet meneer zelf ,hun doen niet anders.
  In het begin waren ze met z’n drieën bezig , waarom is dat verkeerd gegaan

 3. maria at 17:02

  ja hij moet zeker naar huis nu nog weinig toe te voegen daar hij geen baas meer niets.
  hij praat zelf ook veel achter iedereen zijn rug om met boyt en billy.
  steek hand ook eens in eigen boezem jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *