Winnaar van de Utopia spelen René ontvangt zijn prijs

Winnaar van de Utopia spelen René ontvangt zijn prijs

René heeft de Utopia spelen gewonnen. Na ruim 14 uur bleef hij als enigste over op de stalen ton. Nu een nieuwe dag begonnen is, is het tijd voor de prijsuitreiking.

Bas en scheidsrechter Ivan roepen de groep bij elkaar voor dit moment. Niet veel later maakt Ivan nogmaals bekend dat René de winnaar is van de Utopia Spelen 2017. De bewoners applaudisseren voor de winnaar en vervolgens neemt René de cheque in ontvangst. Een geheel verzorgde reis naar El Gouna.  René is erg blij met zijn prijs maar hij vindt het stiekem wel een beetje jammer dat hij de reis in zijn eentje moet maken. Je hebt het verdiend roepen de bewoners. Daarna krijgt Ivan een applaus voor zijn bijdrage van de Spelen. En hij bedankt op zijn beurt de groep voor het feit dat hij de afgelopen acht vrijdagen met open armen werd ontvangen. Niet veel later verlaat hij Utopia weer…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 19:21

    Gefeliciteerd René! Goede winnaar met handicap, je eten niet meer bij kunnen omdat je het het laten vallen. Dus extra zwaar.

    Ik zou ná je Utopia tijd gaan! En misschien wil er dan wel iemand met je mee uit je eigen kennissenkring! Fijne reis!

  2. Anna at 14:11

    Hoera terecht gefeliciteerd met je prijs .en ga daar heen na Utopia. En blij geen luxe paard zo als Billy en Jessie .die mogen er van vele kijkers er uit .

  3. Druif at 10:29

    Waarom Renee alleen?
    Hij kan het toch misschien bewaren tot hij uit Utopia is!
    Gefeiliciteerd hoor Renee !

    Zo jammer dat die jessie en Billy het verkoren hebben ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *