Is volgende week vrijdag het penthouse al klaar?

Is volgende week vrijdag het penthouse al klaar?

Gisteren was Wim in Utopia. Hij gaf de bewoners nog wat instructies voor de bouw van het penthouse. Ook deelde hij mede dat het wel moet lukken om volgende week de bouw van het nieuwe optrekje ver af te hebben. Op deze nieuwe dag is Boyd dan ook weer flink aan de bouw. De laatste dagen is hij hard aan het werk, Jeroen doet het immers niet meer. Vanmiddag zal Wim weer komen om te helpen maar of ze het ook echt redden?  Verder beginnen de bewoners rustig. Romy heeft een gesprek gehad met Billy. Ze liet haar mede bewoner weten dat ze weinig energie heeft en moe is. Waarop Billy het advies gaf om het vandaag eens lekker rustig aan te doen. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 16:01

  Als het maar voor je zelf is,dan steek je echt wel je handen uit de mouwen . Eigenlijk terecht dat Jeroen het niet meer doet. BOYD en JESSY jullie zijn uitschot en profiteurs. En dat gaat jullie nog eens goed opbreken mag ik hopen.

 2. anneke at 12:09

  Billie die zegt doe je vandaag lekker rustig aan.
  Romy doet de hele tijd niets anders dan een rustige dag nemen

 3. Else at 11:48

  Eindelijk is het kewartje gevallen bij Boyd, dat hij aan zijn eigen vertrek moet werken, dat hij daar niet ”zijn personeel” voor heeft!
  Ik geef Jeroen groot gelijk dat hij het niet meer doet, Boyd was immers heel gemeen tegen Jeroen en ontzettend ondankbaar! Zul je zien dat hij Jeroen er uit wil stemmen omdat hij niet mee gebouwd heeft aan zijn penthouse. Verzint hij er wel weer wat op om Jeroen er uit te stemmen.
  Dan draait Boyd het wel weer om!

 4. Jans at 11:46

  Romy is altijd moe alleen energie om te feesten,ook werken dame je ben nog erger dan een hoogbejaarde die doen nog meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *