Jessie barricadeert het penthouse en de kroeg is af!

Jessie barricadeert het penthouse en de kroeg is af!

Afgelopen avond verliep erg gezellig in Utopia. De kroeg is namelijk klaar! Het kippenhok heeft dan eindelijk zijn nieuwe bestemming. Afgelopen avond werd er dan ook lekker gedronken en wat gekletst. Het verliep gezellig. Zo gezellig dat Jessie voor de zekerheid maatregelen getroffen heeft. Zo heeft hij de deur van het penthouse gebarricadeerd. Zou hij geen bezoek van Billy willen?

Verder werd er nog gesproken over het plotselinge vertrek van Boyd. René, Karin en Jacco hadden het over de oud Utopia bewoner. Ik kan het bijna niet geloven begint Jacco het gesprek. René en Karin zijn het helemaal met hem eens. Ik baal ervan laat René dan weten. Maar geeft wel toe dat hij dacht dat Boyd in een moeilijke periode zat. Ineens valt alles op zijn plek voegt hij eraan toe. Achteraf snap ik het nu. Vakantie. Dat hij zijn hokje wilde stucen. Alle tattoo klanten allemaal afmaakte. Nu snap ik het. Hij wilde gewoon alles afronden. Maar ik zag het niet. Dat zie ik pas te laat gaat hij verder. Karin wil het op haar beurt graag positief houden. Volgens haar heeft hij veel geleerd van dit half jaar. En hij heeft nu vast een andere kijk op het leven. Daar stemmen Jacco en René mee in en gaan weer verder met wat ze aan het doen waren.

Nieuwe kroeg is af

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:37

    Wat een ontzettende zielepoot is Jessy. Waarschijnlijk is hij niet alleen hebberig en narcistisch,maar heeft hij ook nog last van een territoriumdrift en weet ik veel wat voor een psychische stoornis. Het wordt een beetje eng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *