Jessie spreekt Jacco aan op zijn verantwoordelijkheden

Jessie spreekt Jacco aan op zijn verantwoordelijkheden

Jacco heeft een eerder gesprek over de weinige voorraad en de negativiteit rondom hem opgevangen. Hij besluit dit met Jessie te bespreken. We hebben toch heel veel hotdogs vraagt hij verbaasd aan zijn mede bewoner. Er is genoeg eten en we hoeven ons nergens zorgen over te maken benadrukt hij. Jessie is het er op zijn beurt alleen niet zo mee eens. Je had rekening moeten houden met inkopen en het aantal bezoekers die er komen voegt hij eraan toe. Jacco gaat vervolgens met een droevig gezicht achter de computer zitten waar Karin hem gerust probeert te stellen. Ze laat hem weten dat het niet uitmaakt maar dat het logisch is dat hij erop wordt aangesproken. Dit omdat hij verantwoordelijk is voor de candyshop. Ik snap het helemaal sluit Jacco het gesprek af. Verder is het vrij rustig in Utopia. De bewoners bereiden de markt voor, we komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 12:16

  Jacco is verantwoordelijk voor de Candyshop, maar sinds wanneer zijn Hotdogs en ballen gehakt onder “snoep”.

  • Cherona at 17:26

   Hij gedraagt zich nog steeds als de directeur daar. Ik zou zeggen als ik Jacco was, als jij het zo goed weet doe het dan allemaal zelf.

 2. anneke at 12:03

  Jacco krijgt op zijn donder van Jessie , maar hij gaar niet tegen Billie te keer dan Zegt hij het gaat wel goed komen.
  Ja onder schijt moet er wezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *