Het lijkt Billy wel wat om seksuoloog te worden

Het lijkt Billy wel wat om seksuoloog te worden

Billy lijkt na het nachtelijke gesprek weer wat op te vrolijken. Zo heeft ze nagedacht over wat ze nog wil doen in Utopia en wat haar weer motivatie gaat geven. Aan Demi en Fay vertelt ze over haar nieuwe plannen. Ik heb er altijd aan gedacht om seksuoloog te worden legt ze de twee uit. En ik vind het interessant om erachter te komen wat seks betekent tussen twee mensen. Het psychologische deel wat hierbij komt kijken trekt haar enorm aan. Alleen denk ik dat de rest mij niet echt serieus zal nemen. Fay drukt haar op het hart dat ze moet doen wat ze leuk vindt en zich niets moet aantrekken van wat anderen vinden. Billy gaat verder met haar verhaal en voegt eraan toe dat ze ook graag voorlichtingen wil geven over dit onderwerp. Zal ze binnenkort een opleiding gaan volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Elfje90 at 17:22

  Lol dar is een 4 jarige opleiding psychologie en daarna nog specialisatie seksuologie.
  Denkt ze zeker dat het een cursusje is van een week en wel even in Utopia kan halen.

 2. Margriet at 16:12

  De praktijk alleen is niet genoeg Bill , er zit ook nog een hele anatomie achter. Dat ga jij niet redden.Dan moet je toch echt wel van goede huize komen. Jammer voor je.

 3. Harry at 15:32

  Om ervaring op te doen gaat ze met alle utopianen naar bed. Och dan komt ze zelf ook aan haar trekken. Zij zal zelf wel tekort komen.

 4. Else at 15:30

  Ik moet er echt om lachen, hoe dom kan ze zich uitlaten.

  Ze heeft interesse in seks, dat is wat anders, en ze moet er achter komen wat seks voor haar zélf betekent. Ze is zo met seks bezig, ze wil liefst 24 uur praktijk én theorie, ofwel praten en doen met anderen over seks. Maar op welk niveau…

  Je moet dan eerst psychologe worden en dan aanvullend een studie tot seksuologe.
  Hoger of universitair onderwijs.
  Dus Billy, hou het maar op lezen er over… En niemand hoeft zich bang te maken dat Billy serieus een opleiding zou gaan volgen hier in. Maar wel, dat ze weer de wijsheid in pacht denkt te hebben en haar ”wijsheid” verspreidt….
  Hou toch op Billy.

 5. ikkem at 14:36

  Haar leven drai om penis. Vooruit maar. Om medebewoners goede les te geven moet je iedereen praktisch laten zien. Anders snapen zij mischien niet hoe het zou moeten. 😉

 6. Angelique at 14:19

  Haha ik lig in een deuk hier. Seksuoloog. Ze moet eerder praten met een seksuoloog dan er eentje worden. Dom dom mens. Ben blij als die weg is. Had nooit terug moeten komen.

 7. Stella vd glas at 13:55

  Volgens mij moet je eerst uroloog zijn. Dan een specialisatie sexuoloog. Kom je uit op minstens 10 jaar.

 8. Ria at 13:44

  Gaan we weer geld uitgeven voor een opleiding neus verbouwen ga toch naar huis!!!!!je kost klauwen met geld.Je kan je eigen probleem [oversexst]niet eens ] oplossen

 9. Lonneke van Duuren. at 13:42

  😂😂😂😂 sorry Billy jij zelf moet onderbehandeling van onder andere een sexuologe !!!!!

 10. Trudie at 13:30

  Die meid is niet goed bij der hoofd……seksuoloog worden wahahaha….mens ga naar huis,je verpest alles in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *