Romy spreekt met Billy over haar nachtelijke bezoek met Jessie

Romy spreekt met Billy over haar nachtelijke bezoek met Jessie

Vannacht is Billy naar Jessie gegaan. Ze heeft haar gevoelens met hem besproken. Maar Jessie was er niet zo blij mee. In de ochtend besprak hij met Bas. Kansloos laat Bas hem weten. Romy die toevallig het gesprek van Jessie en Bas opvangt is benieuwd hoe het met Billy gaat en zoekt haar, nadat ze opheldering heeft gevraagd bij Jessie op in de boot. Ik wil gewoon even weten hoe het met je gaat begint Romy. Billy antwoordt dat ze rustig is en totaal niet in paniek is maar wel het gevoel heeft dat ze iets mist. Het leeftijdsverschil is gewoon te groot vervolgd ze doelend op het verschil tussen haar en de groep. Dan heb ik liever dat je mij wakker maakt gaat Romy verder maar Billy is het hier niet mee eens. Het gaat niet over mijn relatie met Jessie maar over mijn gevoel antwoordt Billy. Romy begrijpt haar en luistert naar Billy die vertelt dat ze het moeilijk heeft. Na een lang gesprek lopen de twee meiden hand in hand terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 11:32

    stumpers laat ze wast doe het zelf speelgoed bestellen of heeft zie die nog had ze toch van Patty B gekregen? vast versleten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *