De bewoners maken bekend welke oud bewoners zij uitnodigen voor de naderende nominatie

De bewoners maken bekend welke oud bewoners zij uitnodigen voor de naderende nominatie

Afgelopen week hebben de bewoners een zwarte envelop ontvangen waarin werd vermeld dat ze allemaal één oud bewoner mogen uitnodigen om hen te helpen met hun nominatie stemmen. Billy roept de groep op deze nieuwe dag bij elkaar, ze wil graag op een rijtje hebben welke oud bewoners worden uitgenodigd. Ze heeft de namen van alle bewoners op het whiteboard geschreven en gaat iedereen af.

Als eerst laat Bas weten wie hij uitnodigt. Maandag wil hij Do laten langskomen in de mini samenleving. Volgens hem niet alleen om advies te geven. Ik wil weer eventjes met haar hier zijn voegt hij er verder aan toe. Dan vertelt Billy van wie zij advies wil. Ze nodigt Jessie uit. Naast dat ze een mooie tijd met hem heeft gehad, vindt ze hem ook erg intelligent en heeft ze het gevoel dat hij haar goed kan adviseren. Cemal kiest oud bewoner Cees, omdat hij veel van hem heeft geleerd. Demi en Fay kiezen allebei voor hun vriendjes, Senna en Chipp. Ivan kiest voor Rob D., een oud bewoner waarmee hij veel heeft gefilosofeerd en gediscussieerd. Ik denk dat we wel op dezelfde lijn zitten laat hij de rest weten. Linda kiest na lang nadenken voor José en Mehmet kiest voor Madilia. Uiteindelijk zal ik zelf beslissen maar het is ook leuk voor de groep om haar weer te zien vertelt hij. Als laatste maakt Romy bekend wie ze wil uitnodigen, zij nodigt Ramona uit en kan niet wachten om met haar bij te kletsen en om advies te vragen. Als alle namen zijn opgeschreven, neemt Billy weer het woord. Ze is erg benieuwd of alle gekozen oud bewoners bereid zijn om te komen en is enthousiast om een aantal oud bewoners terug te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *