Ivan is doodsbang voor de tandarts

Ivan is doodsbang voor de tandarts

Ivan heeft al enige tijd last van zijn kies, echter weigert hij een tandarts naar Utopia te laten komen. Bas heeft achter zijn rug om geregeld dat er toch een tandarts naar de mini samenleving komt, om naar Ivan zijn gebit te kijken. Als Ivan toevallig over zijn pijnlijke kies zit te praten met Beau, Demi en Fay vertelt Bas dat hij een verrassing heeft. De tandarts loopt op dat moment richting de loods. Ivan schrikt en reageert heftig. Ik vind het niet grappig roept hij boos, terwijl de rest van de bewoners het niet kunnen laten om te lachen. Ik ga echt niet in die stoel hoor gaat hij angstig verder. Bas vertelt dat hij dit alleen geregeld heeft omdat hij ziet hoeveel pijn Ivan elke dag heeft. Is onze alfa man bang voor de tandarts vervolgd hij daarna lachend. De tandarts pakt ondertussen zijn spullen uit, terwijl de vrouwen Ivan proberen te overtuigen om zich toch te laten controleren. Ivan staart ondertussen verdrietig voor zich uit.

Uiteindelijk besluit hij toch plaats te nemen in de stoel. De tandarts controleert zijn pijnlijke kies en overlegt met Ivan wat er moet gebeuren. Het blijkt dat Ivan zijn kies helemaal in orde is, maar dat er een stukje tandvlees over zijn kies heen ligt waar hij last van heeft. Dit probleem is gelukkig redelijk simpel op te lossen. De tandarts zal het tandvlees verdoven, om vervolgens een klein stukje weg te snijden. Dit betekent dat de kies van Ivan er niet uit getrokken hoeft te worden. Het is jouw lijf, ik laat de keuze aan jou zegt de tandarts tegen Ivan. Ivan twijfelt maar besluit er toch voor te gaan. Doe je ding voegt hij eraan toe. Rustig ondergaat Ivan vervolgens de behandeling. De tandarts vraagt hem meerdere malen of hij geen pijn heeft maar dat blijkt niet zo te zijn. Na een korte behandeling is de tandarts alweer klaar en kan Ivan weer rustig ademhalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *