Rienk probeert Mehmet te overtuigen dat hij Nicolien uitnodigt

Rienk probeert Mehmet te overtuigen dat hij Nicolien uitnodigt

De bewoners hebben net te horen gekregen dat ze allemaal een oud bewoner mogen uitnodigen. Deze oud bewoners zullen de huidige groep bewoners adviseren op wie ze moeten stemmen. De bewoners zijn door het dolle heen en springen een gat in de lucht. Rienk is blij voor de bewoners maar geeft gelijk aan dat hij graag zijn ex Nicolien nog een keer zou willen zien, en wil dit aangeven bij Mehmet. Mehmet heeft weinig oud bewoners persoonlijk gekend en vindt het daarom moeilijk te beslissen wie hij uit moet nodigen. Rienk is geen bewoner van Utopia en mag hierdoor niemand uitnodigen, maar wil bij Mehmet aangeven dat hij zijn ex en oud bewoner Nicolien graag terug zou willen zien. Mehmet geeft aan nog niet goed te weten wie hij moet uitnodigen en gaat erover nadenken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 05:55

    Rienk mag gewoon niemand uitnodige omdat hij zelf daar een gast is, alleen mensen die mee doen in het spel mogen mensen uitnodigen, hoe haalt hij dit in ze hoofd om dit te vragen. stuur hem lekker weer de buiten wereld in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *