Rienk vraagt aan Linda hoe zij hem ziet

Rienk vraagt aan Linda hoe zij hem ziet

Ivan, Billy en Rienk hebben een lang gesprek in de keuken en daar baalt Linda van. Ze zou graag de boodschappen willen doen maar wil ook niet storen in het gesprek. Kan dat nou niet ergens anders zucht ze geïrriteerd. Alsof dat nog niet genoeg is, gaat Romy ook op eigen houtje verder aan de foodtruck, ook iets waar ze niet blij mee is. Ik heb gevraagd of ze wil wachten vertelt Linda aan Bas. Straks kom ik daar en heeft ze alle planken al vast zitten maar ik heb er zo mijn eigen ideeën over hoe ik alles wil hebben legt ze verder uit. Bas knikt alleen en zegt verder niets. Linda besluit even later toch op te staan en naar Romy toe te gaan. Ik ga haar even tot de orde roepen zegt Linda met een grijns.

Wat later als Linda in de keuken de boodschappen aan het doen is gaat Rienk het gesprek met haar aan. Hij is benieuwd hoe Linda hem ziet en vraagt naar een aantal karaktertrekken van hem. Linda vertelt hoe zij Rienk ervaart en hij luistert aandachtig naar haar. Ik weet ook wel dat ik soms onverwacht scherp uit de hoek kan komen maar als ik een mening heb moet dat eruit legt hij uit. En vertelt dat hij via via heeft gehoord dat Baldr zich stoorde aan een actie van hem. Hij legt zijn kant van het verhaal uit en Linda geeft aan dat voor beiden kant iets te zeggen valt. Wat ik wel heel irritant vind is dat en ik weet dat het zo werkt in een groep maar dat alles via via moet. Loop gewoon naar die persoon toe als je iets dwars zit laat Linda weten. Het tweetal praat nog een tijd na over het gesprek en zijn positie in de groep en gaan dan weer ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 12:31

    Hoor wie het zegt : “loop gewoon naar iemand toe als je iets dwars zit”dan mag ze dat zelf ook wel eens gaan doen, ipv achter iemands rug te gaan lopen roddelen. Zelf doet ze nooit de eerste stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *