Bas en de tweeling vinden het lastig in te schatten hoe de immuniteit stemming zal verlopen

Bas en de tweeling vinden het lastig in te schatten hoe de immuniteit stemming zal verlopen

Wat moeten we nou doen? vragen Demi en Fay aan elkaar als ze in het zonnetje zitten. Zou het dan toch het beste zijn als ik geen immuniteit krijg? gaat Demi verder. Deze gedachte heeft ze door Bas in haar hoofd gekregen. Bas vreest namelijk voor Demi als Fay immuniteit krijgt. Demi is heel duidelijk in haar antwoordt. Je moet ‘m krijgen, anders zit je maandag in de gevarenzone, spreekt ze haar streng toe. Maar niet lang daarna slaan ook de twijfels bij Demi weer toe. De twee komen er maar niet uit wat het beste is om te doen. We kunnen niet te lang meer wachten concludeert Fay waarna Demi voorstelt om dan toch maar op Bas te stemmen. Fay aarzelt en samen besluiten ze eerst nog met Ivan te gaan praten.

Maar eerst gaan ze nog een keer met Bas praten. En proberen nogmaals uit te vissen op wie hij zal stemmen, maar veel loslaten doet hij niet. Mijn stem doet er niet toe vandaag zegt hij mysterieus. Dan krijg ik hem dus niet concludeert Fay, maar daar antwoordt Bas niet op. Het drietal bespreekt vervolgens wat de overige bewoners zullen doen, maar niemand lijkt in te kunnen schatten wat er gaat gebeuren. Ik denk dat Romy en Cemal niet op elkaar zullen gaan zegt Bas maar veel meer dan dat durft hij niet te voorspellen. Wie krijgt er vanmiddag de immuniteit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *