De finalisten van Utopia worden geïnterviewd door de pers

De finalisten van Utopia worden geïnterviewd door de pers

De finale van Utopia is in zicht en de finalisten doen ieder op hun eigen manier hun best om de titel te veroveren. Afgelopen avond komen er ineens twee mensen binnenlopen. Het is Shownieuws, die alle finalisten komt interviewen. Wij willen graag iedereen spreken vertelt de mevrouw. De bewoners reageren enthousiast en al snel beginnen ze. Demi en Fay zijn als eerste aan de beurt. Vol enthousiasme vertellen ze over hun campagne en hun wil om te winnen. We proberen ook nog te genieten vertellen de twee. Na de tweeling is het de beurt aan Bas. Hij vertelt dat hij klaar is om naar buiten te gaan. Ook vertelt hij over de keuzes die hij heeft gemaakt en het gevoel dat hij daarbij heeft. Na Bas is Ivan aan de beurt. Hij vertelt over de groep die er nu is en het spel dat er wordt gespeeld. Daarnaast vertelt hij ook dat hij vindt dat hij de winnaar van Utopia is. Als laatste is Mehmet aan de beurt. Hij vertelt onder anderen over de stemmen van de paspoorthouders die hij heeft gehad. Als iedereen aan de beurt is geweest wil Shownieuws nog wat beelden draaien en hier werken de bewoners graag aan mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 10:34

    Ivan vindt zichzelf de grote man daar, de kwal. Ik hoop van ganse harte dat hij flink afgestraft wordt met de stemmingen. O, wat zal het pijn gedaan hebben dat Mehmet 5 stemmen kreeg, want hij is toch de winnaar, althans daar krijgt hij geen genoeg van omdat steeds te benadrukken. De zieligerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *