Demi en Fay vinden het raar dat Romy niet meer wist wat ze gezegd had

Demi en Fay vinden het raar dat Romy niet meer wist wat ze gezegd had

Als het afscheidsfeestje is afgelopen trekt de tweeling zich terug in hun hutje. Als Ivan morgen niets heeft gefikst en jij gaat naar huis dan ga ik een hartig woordje met hem spreken zegt Demi fel. Ze hoopt zo dat haar zus Fay mag blijven. De tranen wellen weer op en barst wederom in huilen uit. Je kan zeker van gedachten veranderen maar dan zeg je dat toch en doe je dat niet op deze manier vervolgt Demi teleurgesteld en een beetje boos. Als Demi uiteindelijk weer een beetje rustig is komt het gesprek met Romy ter sprake. Romy zei eerst dit en dan dat. Daarna werd ze boos omdat ze niet meer wist wat ze had gezegd spreekt ze uit. Ja is toch raar dat ze niet meer wist wat ze had gezegd antwoordt Fay terwijl ze haar schouders ophaalt. De twee weten niet zo goed wat ze van het gesprek met Romy moeten vinden en besluiten uiteindelijk te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 11:05

    als Fay weg gestemd wordt moet Demi slim wezen en al haar geld wat ze heeft opmaken of gewoon weer schenken aan een goed doel, dat de andere niks de van krijgen , dat zal een goede stunt wezen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *