Ivan heeft Romy uitgenodigd om het gesprek aan te gaan

Ivan heeft Romy uitgenodigd om het gesprek aan te gaan

Ivan heeft afgelopen maandag zes stemmen aan Cemal gegeven waardoor hij genomineerd werd. De volgende dag is Cemal, onder anderen door Ivan, naar huis gestuurd. Dit zorgt bij Romy voor de nodige frustratie en de twee hebben sindsdien dan ook weinig meer tegen elkaar gezegd. Maar daar is toch verandering in gekomen. Ivan wil met mij praten vertelt Romy aan Mehmet. Mehmet merkt op dat dit misschien wel goed is en Romy is het hier toch wel mee eens. Ik laat hem gewoon zijn ding zeggen gaat ze verder. Vervolgens legt Romy uit dat ze de afgelopen dagen luchtig contact met Ivan heeft gehad. Ik ga dat gesprek met een ander gevoel in benadrukt ze. En laat weten dat ze het gevoel heeft dat ze de ware Ivan heeft gezien en voor haar gevoel weet ze genoeg. Mehmet adviseert haar om juist wat kritische vragen in het gesprek te stellen. Ik ga gewoon kijken wat hij te zeggen heeft maar ik wil er inhoudelijk niet op in gaan. Ik hoef niet te horen wat hij vindt van Cemal gaat Romy verder. Ik vind het nog al wat, Cemal had hier nog moeten zijn sluit ze het gesprek af.

Na haar gesprek met Mehmet zoekt Romy Demi en Fay op die aan het relaxen zijn in de beauhut. Ook aan hen vertelt ze dat Ivan met haar wil praten. Ik ga het woord niet nemen, ik ga alleen maar luisteren zegt ze vastberaden. Ik kan zien aan je hoofd dat je er geen zin in hebt antwoordt Demi. Dit bevestigt Romy. En merkt op dat Ivan te veel heeft gedaan en gezegd om het goed te maken. Al zet hij een kasteel voor me neer, daar maakt hij het niet goed mee en daar krijgt hij mijn vriendje niet mee terug besluit ze. Klootzak gaat ze verder. En legt daarna uit dat ze maar moeilijk kan begrijpen dat Ivan al zijn zes stemmen aan Cemal heeft gegeven. Door een persoon zat hij op de bank, het is belachelijk besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *