Ivan lijkt niemand in de groep meer te vertrouwen

Ivan lijkt niemand in de groep meer te vertrouwen

De bewoners mochten deze week kiezen wie zij een vrijstelling willen geven voor de eliminaties aanstaande maandag. Romy en Cemal hebben gekozen niet elkaar de vrijstelling te gunnen maar Linda. Romy is nieuwsgierig wat Ivan hiervan vindt en vraagt zijn mening. Wat vind jij ervan dat we op Linda hebben gestemd? vraagt Romy aan Ivan, die op zijn beurt aangeeft het verrassend te vinden. Ik had verwacht dat jullie op elkaar zouden stemmen voegt hij eraan toe. Hij had veracht dat de koppels op elkaar zouden stemmen. Romy legt uit dat ze het Linda gunt en daarom op haar heeft gestemd. Toch geeft Ivan aan niet iedereen meer te vertrouwen door de stemmingen. Wat mij wringt is dat er het een wordt gezegd en het ander wordt gedaan probeert hij verder uit te leggen aan Romy, doelend op de keuze van de vrijstelling. Dus je probeert nu te vertellen dat je ons wantrouwt reageert Romy geïrriteerd. Ivan probeert uit te leggen dat Romy en Cemal een andere keuze hebben gemaakt dan vertelt aan Ivan. De twee lijken er niet helemaal uit te komen. Ik had nooit verwacht dat jij Cemal en mij niet zou vertrouwen vervolgt Romy licht geïrriteerd. Nee dat had ik ook niet verwacht geeft Ivan direct aan. Gaan de twee elkaar gaan begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 19:57

    Ja Romy je hebt je eigen graf gegraven door met Billy en cemal een spelletje te spelen en dat heeft ivan gewoon door ,,ik hoop dat je 5 stemmen van hem krijgt en 1 voor cemal,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *