Mehmet en Romy presenteren het oprotpremie experiment aan de groep

Mehmet en Romy presenteren het oprotpremie experiment aan de groep

Romy en Mehmet hadden het eerder al over het plan van de oprotpremie. Mehmet had alleen nog een kistje nodig om het plan te laten slagen en die is inmiddels bezorgd. De twee bespreken afgelopen avond het plan nog eens in het penthouse zodat er geen onduidelijkheden over bestaan. Ik ben een beetje zenuwachtig zegt Romy wanneer ze het geld ziet. Mehmet wil dat het kistje goed zichtbaar in de loods staat zodat de verleiding bij de bewoners alsmaar groter wordt. Romy en Mehmet willen beginnen met een bedrag van 5000 euro en deze zo nu en dan bijvullen. Terwijl Mehmet het geld nog één keer natelt zet Romy de kist in elkaar. Hierna vullen ze samen het kistje en besluiten ze dat ze deze voor het eten, zonder iets te zeggen, voor op de bar neerzetten.

Wat later zijn de twee erg benieuwd naar de reacties. Bas en Ivan hebben er niet echt interesse in maar Rienk vindt het kistje erg interessant en blijft er een tijdje naar kijken. Als de bewoners bij elkaar zitten nemen Romy en Mehmet het kistje mee naar de eettafel en beginnen met hun uitleg over de bedoeling van hun kistje. Beste bewoners, het is jullie vast niet ontgaan dat er een dikke pot met geld op tafel staat. Namelijk 5000 euro begint Romy haar verhaal. Mehmet gaat vervolgens verder en legt uit dat dit een experiment is en dat hij elke dag, tot en met woensdag, willekeurige bedragen geld bij het kistje gaat doen. Iedereen kan aanspraak maken op dit bedrag, je hoeft het alleen maar bij mij aan te geven. Verder vertelt Mehmet dat het bedrag zomaar kan oplopen tot 9000 euro. Mehmet legt de spelregels uit en de bewoners luisteren geïnteresseerd. Ik heb er een raar gevoel bij, terwijl ik het wel vet vind reageert Demi. De groep heeft enerzijds interesse maar is ook kritisch en willen er om die reden even over nadenken. Laat het even bezinken besluit Romy. Zullen er bewoners aanspraak gaan maken op het geldkistje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *