Romy vindt de finale van Utopia erg zwaar

Romy vindt de finale van Utopia erg zwaar

Een nieuwe dag is weer begonnen. En de finale van Utopia is nog altijd in volle gang. De bewoners hebben het hier niet altijd even makkelijk mee. Na het vertrek van Billy heeft vooral Romy het zwaar. Afgelopen avond gaf ze al aan Bas aan dat ze hoopt dat het stemmen snel zal stoppen en ook vandaag bespreekt ze weer de finale. Dit keer met Fay en Demi. De laatste loodjes wegen het zwaarst geeft ze aan bij haar mede bewoners. Ja, wie zei dat het makkelijk zou worden? antwoordt Demi. Romy laat verder weten dat ze hoopt dat er snel iets zal komen waardoor er een last van haar schouders zal vallen. Dat er bijvoorbeeld geen zwarte enveloppen meer komen legt ze uit. Fay en Demi reageren nuchter. Ik denk dat het er alleen maar meer worden. Kijk maar naar gisteren, toen kregen we er twee voegt Fay eraan toe. De tweeling verwacht dat het juist alleen maar zwaarder zal worden en Romy is het, ondanks dat ze anders hoopt, wel met hen eens. Het is een finale, waarom zou het makkelijker worden? sluit ze beteuterd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 14:55

    Ja dat snap ik ze krijgt het benauwd,dikke bult eigen schuld .Ja dat komt nou van al je leugens en dat irritante gegil van der .z Ze heeft nog nooit wat verdiend enkelt maar gekocht ,ze is al zoveel dingen begonnen heeft enkelt geld gekost eruit en gauw naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *