De eerste bestrating van Utopia 2 is af

De eerste bestrating van Utopia 2 is af

De bewoners zijn al een aantal weken druk bezig met het bouwen aan Utopia 2. Een van de eerste dingen die de bewoners hebben gebouwd is een bestrating. De bestrating is bijna af en hier wil de groep even bij stil staan. Brandon roept daarom iedereen even bij elkaar, om stil te staan bij dit moment. Twee weken geleden zijn we begonnen met een paar stenen en twee weken later hebben we een pad zegt Brandon enthousiast. John heeft de eerste steen gelegd, dus John moet ook de laatste steen leggen vervolgt hij zijn verhaal. John ziet dit wel zitten en pakt gelijk de steen om hem neer te leggen. Ik ben nerveus man grapt hij. De andere bewoners kijken toe hoe John de laatste steen legt. Bloed, zweet en tranen geeft Mike aan bij de rest van de groep. Wanneer de laatste steen ligt applaudisseren de andere bewoners voor John, die de rest van de groep bedankt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:05

    Dat vond ik nou niet echt het belangrijkste, Misschien hadden ze er beter een klein huisje of zo, waterdicht, van kunnen bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *