Adriaan breekt en is emotioneel vanwege het gedrag van de groep

Adriaan breekt en is emotioneel vanwege het gedrag van de groep

Adriaan is enorm boos op sommige bewoners. Ik kan niets met die frustratie huilt hij. Thuis kan ik weglopen maar hier kan dat niet voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij zichzelf dit niet aan wil doen. Ik kom hier voor mijn idealen en ik wil die naar buiten toe stralen maar niet dit vervolgt hij in tranen over afgelopen avond. Het stoort hem dat iedereen aan zichzelf denkt. Ik wilde mezelf hier echt op de tweede plaats zetten zegt Adriaan. Het is zo moeilijk benadrukt hij. Hiske legt op haar beurt uit dat hij het moet uiten naar de groep. Adriaan legt uit dat hij dat niet kan. Hij voelt zich machteloos tegen het kliekje. Gaat Adriaan de groep vandaag vertellen wat hem dwarszit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 15:48

    Ik kan niet begrijpen Bep dat je Ruud en Ivan terug zou willen , wat heeft Ruud uitgevoerd in die tijd niks als met zijn eend rond gelopen ga toch weg , en Ivan heeft wel gewerkt maar denkt meteen dat hij de koning is en zijn wil wet is.
    Weg laten die 2.

  2. Bep at 15:00

    Ik hoop toch zo dat Ivan ‘,,,,,,en Ruud terug komen.
    Die kunnen hun. Aan .
    Laat Ruud zijn mond maar open doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *