Adriaan verstopt bier om een statement te maken

Adriaan verstopt bier om een statement te maken

Adriaan, Timothy en Joaquin hebben het over de financiën en komen zo op het onderwerp JMJ terecht. Timothy heeft voor zichzelf besloten dat hij de JMJ de tijd geeft tot zaterdag 10 uur ’s ochtends om het geld weer tot één pot te brengen. Als ze dit niet doen, worden ze onafhankelijk verklaard. Hierna besluit Adriaan om samen met Timothy het bier te verstoppen, ook Joaquin is het hiermee eens. Wanneer Jeffry op zoek gaat naar het bier, om het koud te zetten, komt hij erachter dat de twee mannelijke mede bewoners het verstopt hebben. Hij vindt dit niet kunnen en spreekt Adriaan hierop aan. Adriaan geeft niet toe en Jeffry zegt dat hij nu ook spullen gaat verstoppen. Adriaan wordt boos en gaat dreigend voor Jeffry staan. Ik maak je helemaal af. Ik maak je helemaal af als je aan iets persoonlijks van mij komt zegt hij. Jeffry negeert hem en loopt weg. Adriaan achtervolgt hem nog, totdat John erbij komt. Vervolgens lopen Jeffry en John samen weg. Zulke stomme grapjes moet je niet bij mij flikken zegt Jeffry tegen John. Je bent er eindelijk achter, vriend antwoordt John.

Ondertussen komen er meerdere bewoenrs om te luisteren en te vragen waarom Adriaan dit heeft gedaan. Jeffry daarentegen snapt zijn punt niet en noemt het kinderachtig. Na een tijdje noemt hij Adriaan ook een kleuter. Later wordt er door het financiën team besloten om het bier apart te houden. Het team zal bepalen hoe het bier wordt verdeeld en hier kan Adriaan zich wel in vinden samen met Timothy. Adriaan loopt ondertussen naar het bier om het op te halen. Joaquin volgt hem om hem wat bij te brengen. We zijn mensen, we kunnen altijd wat leren voegt hij eraan toe. Hij wil hiermee zeggen dat ook de anderen fouten maken en dat Adriaan een duidelijke statement heeft neergezet. Volgende keer doen we een stapje terug zegt Joaquin tegen Adriaan. Zodat wanneer het fout gaat, ze van een afstandje kunnen kijken. Dan kunnen we lachen vertelt Joaquin. Adriaan bedankt Joaquin. Wat een wijze woorden. Dank je eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *