Brenda is jaloers op Shelley en spreekt haar aan op haar gedrag

Brenda is jaloers op Shelley en spreekt haar aan op haar gedrag

Tussen Brenda en Shelley ging het eerder niet lekker, want de twee moeten hun klanten delen. Bovendien krijgt Shelley vaker klanten dan Brenda en ze wil dat graag kwijt bij Hiske. Het is altijd Shelley begint ze tegen Hiske. Heb je weleens een klant gehad vraagt Hiske nieuwsgierig. Nee, elke keer is het Shell, kan je mijn haren knippen? vertelt Brenda teleurgesteld. Ze werd de vorige keer aangesproken op haar gedrag door Shelley omdat Brenda Shelley niet voorstelde aan de klant. Het valt daarom Brenda zwaar dat Shelley dit nu precies andersom doet bij Brenda.

Iets later besluit Brenda Shelley aan te spreken op haar gedrag. Ik vond het niet tof begint Brenda. En legt uit dat ze graag betrokken wil worden bij de klanten, maar Shelley zegt dat de kappersklanten specifiek voor haar kwamen. Dat snap ik antwoordt Brenda maar het is onze salon benadrukt ze. Shelley legt uit dat het niet de bedoeling is haar dit gevoel te geven. Ook Brenda bevestigt dat dit positief is bedoeld en ze hoopt dat het in de toekomst beter gaat. Al snel leggen de twee het bij en lijkt alles weer goed tussen hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *