Brenda ontploft van woede door Shelley

Brenda ontploft van woede door Shelley

Sinds Brenda binnen is gekomen, is er besloten dat Shelley en Brenda samen een kapsalon beginnen. Dit leek een tijd goed te gaan totdat het Brenda opviel dat Shelley het haar salon noemde, terwijl de salon van hen beide was. Wanneer Brenda Shelley hier voor de derde keer op aanspreekt, barst Brenda. Ze loopt boos weg uit het gesprek met Shelley en lucht haar hart bij Manon. Ik ben woest, het is alleen maar ikke, ikke, ikke zegt ze boos terwijl de tranen over haar wangen rollen. Dat mens haalt het bloed onder mijn nagels vandaan benadrukt ze. Manon luistert aandachtig en probeert Brenda te kalmeren maar het lijkt niet te helpen. Ze zoekt het maar uit, pleur me maar lekker naar huis en bekijk het maar met je k*tsalon. Kinderachtig gezeik hier. Brenda lijkt niet rustig te worden en haar tranen blijven vloeien.

Het zit Brenda niet lekker en probeert daarom een gesprek te beginnen met Shelley. Sorry dat ik uit mijn slof schoot zegt Brenda tegen Shelley. Shelley geeft aan dat zij 24 uur in een boom heeft gezeten met Gerrit en daarom niet goed weet wat er speelt onderling. En geeft aan dat ze niet lekker in haar vel zit door een slaaptekort. Brenda snapt dit en geeft aan dat haar reactie ook een opstapeling van frustraties was. De twee lijken er beide doorheen te zitten en snappen elkaar daarom goed. Ze sluiten af met een knuffel en daarmee lijken de twee weer op een lijn te liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *