John heeft een mededeling voor de groep met goed nieuws

John heeft een mededeling voor de groep met goed nieuws

Afgelopen avond zijn de bewoners nog lang bezig geweest met de voorbereidingen voor het Summer Jam Festival. Zo werd het Utopia 2 terrein onder handen genomen en versierd. Terwijl de ene helft van de groep hard bezig is, hebben de andere bewoners een welverdiend rustmoment. De groep heeft namelijk geloot wie van de bewoners moet helpen met versieren. Sanne maakt goed gebruik van haar rustmoment, ze wordt namelijk gemasseerd door Joaquin. Nadat het terrein is versierd en de bewoners hun rust hebben gepakt, roept Brandon de groep bij elkaar. Eerder hebben de bewoners namelijk de groepsfoto ontvangen en hiervoor is een lijst gemaakt. De bewoners verzamelen zich rondom de caravan en zodra ze compleet zijn laat Brandon vol trots de foto zien. De bewoners lijken erg veel zin te hebben in morgen.

Nog wat later roept John de groep bij elkaar. Hij heeft namelijk een belangrijke mededeling. Een paar dagen geleden is de brandweer langs geweest, om te vertellen dat open vuur niet is toegestaan. Ook de caravan werd onder handen genomen en hier was nogal wat kritiek op. John heeft ervoor gezorgd dat de caravan brandveilig is en wil dit graag vertellen aan de groep. De bewoners zijn blij met dit nieuws en geven John een groot applaus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *