John maakt zich zorgen om de besparingen op de boodschappen, krijgt hij nog vlees?

John maakt zich zorgen om de besparingen op de boodschappen, krijgt hij nog vlees?

Na al het gedate praten John en Adriaan nog even over de enorme rekening. De kosten voor het leegpompen van de rioolput blijken geen 100 euro maar ruim 400 euro te zijn. Daarop belegde Gerrit een spoedvergadering om te vertellen dat er bespaard gaat worden op de boodschappen. John maakt zich hierdoor zorgen over zijn vlees. Nu zit ik misschien in de problemen vanwege dat vlees legt hij uit. Hiske vertelt dat daar afspraken over zijn gemaakt, zodat John daar recht op heeft. Er zijn vandaag ook vier blikken opengemaakt gaat John verder. Ik heb dat echt nodig benadrukt hij. Toch verzekert Hiske John dat het vlees echt voor hem is. Anders laat ik me van mijn kwade kant zien stelt ze hem gerust. Zal de groep rekening houden met John.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:13

    Als meneer zijn vlees maar krijgt wat een egoïsme zeg, ik ik ik, nou John is niet de enige die hard werkt daar in Utopia. En maar schelden op/over Adriaan als hij een boterham extra nam. Van mij mag John lekker naar huis. Opzouten met dat geklaag over ZIJN vlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *